Over ons

Onze missie is om kennis over gezondheid en een gezonde levensstijl te bevorderen, betrouwbare informatie te verstrekken en mensen aan te moedigen om voor hun gezondheid en de gezondheid van hun dierbaren te zorgen. We streven ernaar om het idee van het uitvoeren van preventieve onderzoeken, rationele voeding, regelmatige lichamelijke activiteit en aandacht voor geestelijke gezondheid en interpersoonlijke relaties voor iedereen tot een prioriteit te maken.

Hoewel onze belangrijkste waarde hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van inhoud is, zijn we ons ook goed bewust van het feit dat gezondheidsgerelateerde onderwerpen spannend en boeiend kunnen zijn. We kunnen bogen op een diepgaande kennis van de behoeften van onze gebruikers, waardoor we in staat zijn om aan hun eisen te voldoen. Dit geldt voor mensen die op zoek zijn naar informatie over ziekten en kwalen, tips om een ​​gezonder leven te leiden en mensen die de steun van andere patiënten of artsen nodig hebben.

We besteden veel aandacht aan continue verbetering van onze service, en dit alles om de kwaliteit van leven van onze gebruikers te verbeteren en hen te helpen de belangrijkste gezondheidsbeslissingen te nemen.

Naast hoogwaardige inhoud die is gemaakt door professionals, erkend in de journalistieke omgeving en bekroonde redactie, bieden we gebruikers een platform voor de uitwisseling van ervaringen, waar ze hun eigen communities en steungroepen kunnen creëren. Bovendien is het ook een unieke gemeenschap die patiënten verbindt met artsen van verschillende specialismen en gezondheidsexperts. De service om artsen vragen anoniem, volledig gratis en in korte tijd te stellen om antwoorden te krijgen op vragen over gezondheid, in het bijzonder gevoelde kwalen, testresultaten, gebruikte medicijnen of behandelmethoden. Deze service is gekoppeld aan de rangorde van de meest behulpzame artsen, waarmee u gemakkelijk de juiste specialist kunt vinden en een afspraak kunt maken.

We hebben ook een moderne catalogus met medicijnen en supplementen gemaakt. Met behulp van een intuïtieve zoekmachine en uitgebreide profielen van duizenden preparaten, kan de gebruiker de belangrijkste informatie over medicijnen leren, bijv. Dosering, bijwerkingen, interacties, en een vraag stellen aan een apotheker en de beschikbaarheid van medicijnen in de dichtstbijzijnde apotheken controleren.