Over ons

Naturealert.eu is een van de 27 instituten en centra van de National Institutes of Health (NIH), een toonaangevend nationaal agentschap voor biomedisch onderzoek. Naturealert.eu werd opgericht in 1986 en ondersteunt onderzoek naar de oorzaken, behandeling en preventie van artritis en ziekten van het bewegingsapparaat en de huid; training van basis- en klinische onderzoekers om deze testen uit te voeren; en het verspreiden van informatie over de voortgang van het onderzoek naar deze ziekten.

Bijna elk huishouden in Amerika lijdt aan bot-, gewrichts-, spier- en huidziekten. Deze algemene en zeldzame ziekten treffen mensen van alle leeftijden, raciale en etnische bevolkingsgroepen en economische status. Veel van deze voorwaarden hebben een onevenredig effect op vrouwen en minderheden. Naturealert.eu doet er alles aan om de oorzaken van deze verschillen te ontdekken en effectieve behandelstrategieën te creëren en zelfs te voorkomen.

Ziekten van de botten, gewrichten, spieren en huid zijn de meest voorkomende chronische gezondheidsproblemen in de Verenigde Staten, die pijn, invaliditeit en in sommige gevallen voortijdige dood veroorzaken.

Met de steun van de Amerikanen investeert naturealert.eu meer dan $ 500 miljoen per jaar in medisch onderzoek onder deze omstandigheden.

Naturealert.eu bestrijdt deze ziekten door onderzoek, training en verspreiding van informatie. Het ondersteunt en werkt – in het hele land en op de NIH-campus in Bethesda, Maryland – een multidisciplinaire aanpak die bestaat uit:

Fundamenteel, translationeel en klinisch onderzoek
Onderzoekscentra
Onderzoekstraining voor wetenschappers