Privaatsuspoliitika

Kun selaat mitä tahansa verkkosivustoa, voit kerätä tietoja vierailusta. Tallennamme ja tallennamme automaattisesti seuraavat tiedot vierailustasi:

  • Verkkotunnus, josta käytät Internetiä
  • IP-osoite (IP-osoite on numero, joka määritetään automaattisesti tietokoneelle Internetin selaamisen aikana)
  • Käyttöjärjestelmä ja tiedot sivustosta käytetystä selaimesta
  • Vierailun päivämäärä ja aika
  • Vierailemasi sivut
  • Sivuston (esim. Google.com tai bing.com) yhdistäneen verkkosivuston osoite
  • Käytämme näitä tietoja sivustomme ja sen eri osien kävijämäärän mittaamiseen ja sivustomme hyödyllisyyden parantamiseen vierailijoille.

Miten naturealert.eu kerää tietoja

Naturealert.eu käyttää Webtrends-mittausohjelmistoa ja Google Analytics -ohjelmaa keräämään tietoja luettelosta “Kerätyn tiedon tyypit” -osiossa. Ohjelmisto kerää tietoja automaattisesti ja pysyvästi. Henkilötietoja ei kerätä. Naturealert.eu: n työntekijät analysoivat ja raportoivat yhteenlaskettuja tietoja. Raportit ovat saatavilla vain naturealert.eu-henkilöstölle ja muille nimetyille työntekijöille ja urakoitsijoille, jotka vaativat tätä tietoa tehtäviensä suorittamiseksi.

Naturealert.eu käyttää myös online-kyselyitä keräämään mielipiteitä ja mielipiteitä satunnaisesti valituilta käyttäjiltä. Naturealert.eu käyttää “asiakastyytyväisyysluokitusta” (ACSI) ForeSee-tulosten online-kyselyyn, jotta saat palautetta ja tietoja käyttäjien tyytyväisyydestä naturealert.eu-sivustosta. Tämä kysely ei kerää henkilötietoja. Vaikka kysely kutsuun ilmestyy satunnaisessa otoksessa kävijöistä, se on valinnainen. Jos hylkäät kyselyn, sinulla on edelleen pääsy identtisiin tietoihin ja resursseihin naturealert.eu-sivustolla kyselyyn osallistuvina. Raportit ovat saatavilla vain naturealert.eu-henkilöstölle ja muille nimetyille työntekijöille ja urakoitsijoille, jotka vaativat tätä tietoa tehtäviensä suorittamiseksi.

Naturealert.eu säilyttää tiedot Webtrendsistä, Google Analyticsista ja ACSI: n tuloksista, tarvittaessa naturealert.eu-operaation tukemiseksi.