Meist

Naturealert.eu on yksi 27: stä instituutista ja keskuksesta, jotka ovat kansallisen terveydenhuollon instituutin (NIH), johtavan biolääketieteellisen tutkimuksen viraston. Vuonna 1986 perustettu Naturealert.eu tukee tutkimusta niveltulehduksen ja tuki- ja liikuntaelimistön ja ihon sairauksien syistä, hoidosta ja ehkäisystä; perustutkijoiden ja kliinisten tutkijoiden koulutus näiden testien suorittamiseksi; ja levittää tietoa näiden tautien tutkimuksen edistymisestä.

Lähes kaikki Amerikan kotitaloudet kärsivät luu-, nivel-, lihas- ja ihosairaudista. Nämä yleiset ja harvinaiset sairaudet vaikuttavat kaikenikäisille, rotuun ja etniseen väestöön ja taloudelliseen asemaan. Monilla näistä edellytyksistä on suhteeton vaikutus naisiin ja vähemmistöihin. Naturealert.eu on sitoutunut selvittämään näiden erojen syyt ja luomaan tehokkaita hoitostrategioita ja jopa ehkäisemään niitä.

Luut, nivelet, lihakset ja iho ovat yleisimpiä kroonisia terveysongelmia Yhdysvalloissa, jotka aiheuttavat kipua, vammaisuutta ja joissakin tapauksissa ennenaikaista kuolemaa.

Amerikkalaisten tuella naturealert.eu investoi vuosittain yli 500 miljoonaa dollaria lääketieteelliseen tutkimukseen näissä olosuhteissa.

Naturealert.eu torjuu näitä sairauksia tutkimuksen, koulutuksen ja tiedon levittämisen kautta. Se tukee ja kulkee eri puolilla maata ja NIH: n kampuksella Bethesdassa, Marylandissa.

  • Perus-, translaatio- ja kliininen tutkimus
  • Tutkimuskeskukset
  • Tutkijoiden koulutus