Seks, vrijen tot 90 jaar? U kunt.

0
5 (100%) 1 vote

Het aantal ouderen dat na 75 jaar een seksleven heeft, is groter dan verwacht. Dit zijn de relevante gegevens uit een redactioneel gepubliceerd in het «New England Journal of Medicine».

Volgens seksuoloog John Bancroft van het Kinsey Institute in de leeftijdsgroep tussen 75 en 85 jaar, gaf 38,5% van de mannen en 16,7% van de vrouwen aan seks te hebben gehad met een partner in het lopende jaar.

Een vergelijkbaar cijfer opgetekend in 2021 door Censis in Italië: 39,1% van degenen ouder dan 70 jaar geniet ten volle van de geneugten van seks. «Maar betekent geslachtsgemeenschap een seksleven hebben en zich volledig overgeven aan seksuele genoegens?

Dr. Puppo’s advies: «Er is niet alleen een relatie tussen penis en vagina»

Het aantal ouderen is groter dan verwacht: dus hadden ze niet verwacht dat ouderen seks zouden hebben? «, Dr. Vincenzo Puppo, arts-seksuoloog bij het Italiaanse Centrum voor Seksuologie.

Hij vraagt ​​retorisch: «Deze» onderzoeken «zijn echt wetenschappelijk (is de Amerikaanse première in veel kranten in 2021 verkeerd gedateerd, maar is uit 2021) of misschien zijn ze alleen gemaakt om reclame te maken voor medicijnen voor mannen?»

Waarom meldde slechts 16,7% van de vrouwen seks te hebben met een partner in het lopende jaar?

1 Puppo legt uit in FQMagazine – «Omdat de menopauze voor veel oudere vrouwen een» bevrijding «is van een seks buiten dienst (vaak zelfs gedwongen), die bijna altijd wordt uitgevoerd om hun man te plezieren (tot een paar decennia geleden er was «huwelijkse plicht.») Seksuele relaties gaven geen plezier en dit geldt nog steeds voor de meeste vrouwen ter wereld.

Zeer weinigen hebben seks omdat mannen (maar ook vrouwen) niet weten welke veranderingen zich voordoen op het niveau van vrouwelijke reproductieve geslachtsorganen (het is goed om reproductieve organen te specificeren, omdat in de clitoris de overgang geen gevolgen heeft) en seks hebben, de vaginale relatie

Hoe ze het altijd deden en hoe ze van pornografie leerden. «» Het veroorzaakt alleen ongemak en vaak pijn bij vrouwen, «vervolgt Puppo,» omdat de vagina niet langer is zoals vóór de menopauze, in feite is het vaginale slijmvlies afvallen, de grootte van de vagina en het vermogen om te verwijden worden verminderd.

Het is een afname van de vorming van het vaginale glijmiddel met een afname van de hoeveelheid en de bewegingen / wrijvingen van de penis veroorzaken gemakkelijker irritatie van de urethra en de blaas, daarom pijn en urinewegaandoeningen. »

«Dat is de reden waarom na de menopauze de» voorrondes «(in omgekeerde aanhalingstekens omdat het een term is die niet langer moet worden gebruikt: ze zijn al aan het vrijen) correct moeten worden verlengd voordat de penis in de vagina wordt ingebracht, en moet worden gedaan met meer delicatesse «- concludeert de seksuoloog -» We moeten niet opschieten en de man moet wachten tot de vrouw echt opgewonden en gesmeerd is.

Bovendien is het beter om de penis in de vagina (op de meest comfortabele en minst stressvolle manier) in te brengen voor beide) nadat de vrouw al orgasmen heeft gehad met clitorale stimulatie met de handen of tong.

In feite zijn veranderingen in de clitoris en dus in het orgasme minimaal, dus vrouwen die geloven dat ze na de overgang geen seksueel genot meer zullen ervaren. ze hebben het mis, orgasme is altijd mogelijk, zelfs meerdere: als je weet hoe je de liefde moet bedrijven, kunnen alle oudere vrouwen nog steeds een orgasme hebben. »

Laten we altijd onthouden dat de menopauze niet langer moet worden ervaren als het einde van de beste tijd om te leven «- voegt Puppo toe -,» alle vrouwen kunnen nog steeds liefhebben en bemind worden en kunnen altijd genieten van hun seksualiteit: seks hebben, vrijen, Het is niet alleen de penis-vagina-relatie, en ze hoeven het niet langer als een plicht te doen, en als ze pijn voelen, moeten ze onmiddellijk stoppen! En voor eenzame oude vrouwen, als ze remmingen of schuldgevoelens kunnen overwinnen, kunnen ze met masturbatie nog steeds van hun lichaam genieten tijdens de veroudering. »

Hoe je de eerste keer seks hebt

2Vraag je je af hoe je de eerste keer seks hebt? Koop ondertussen condooms en houd ze in de buurt, denk dan niet aan duur en orgasme. Als het misgaat, moet vriendelijkheid jongens winnen, ik weet dat ze niet kunnen zien hoe laat het hun eerste keer is.

Je zult je volwassener voelen, je zult iets ontdekken dat zijn gelijke niet kent in de wereld: vrijen. Maar juist omdat het zo’n belangrijke stap is, is het essentieel dat het op zijn best uitkomt. Hier zijn enkele tips over hoe je de eerste keer seks kunt hebben.

Sommigen van jullie zullen zeggen: het is iets natuurlijks, het is gedaan sinds man en vrouw op aarde verschenen, wat zal het zijn? In feite is het niet moeilijk, noch is er een enkele techniek om de liefde te bedrijven. En in plaats daarvan, terwijl het evolueerde, is het niet zeker dat we het orgaan kunnen gebruiken dat ons toestond uit te blinken over andere levende wezens, dat wil zeggen r, de hersenen. Ja, want vanaf daar beginnen ook de seksuele impulsen (zelfs die van mannen …).

Om deze reden, zelfs als vrienden je waarschijnlijk al het advies hebben gegeven, zijn hier andere nuttige tips over hoe je de eerste keer in volledige vrede seks kunt hebben. Geen angsten, paranoia of later spijt. We zullen ook de voorbereiding ontdekken, alsof we een echte carrière tegemoet gaan. Voor sommigen kan de angst voor de slechte uitvoering van de (partner) stem waarschijnlijk contraproductief zijn. Hoe je de eerste keer seks hebt: nooit zonder condoom

De eerste keer seks: een condoom is verplicht

Het eerste waar je aan moet denken als je voor het eerst seks hebt, is of er condooms zijn. Of het nu de jongen of het meisje is, sommigen van ons moeten erover nadenken. Het bestaat niet dat de eerste keer zonder voorzorgsmaatregelen wordt gedaan. Als ze een vrouw is, kan ze worden gedwongen om de morning-afterpil te nemen of het idee te accepteren om moeder te worden.

Hoe dan de eerste keer seks te hebben? Zeer goed redenerend. Koop condooms, houd ze dichtbij terwijl je begint te zoenen en aan te raken. Neem dan een moment om het condoom aan te trekken voordat het doordringt. Nee tegen de zinnen «begin zonder, ik zeg het later». Of: «Ik weet wanneer ik terug moet gaan.» In de loop der jaren hebben deze toespraken kinderen, abortussen en seksueel overdraagbare aandoeningen opgeleverd.

Zodra je het condoom omdoet, kun je echt je eerste keer beginnen met de gelukkige beurt. Veel geluk omdat het onwaarschijnlijk is dat je nog een maagd in je seksleven zult vinden. De leeftijd van de eerste keer wordt steeds meer verlaagd. En het wordt vaak onbewust gedaan, alsof het maar een spel is. Als het doel leuk is, betekent dit niet dat dit niet iets heel serieus is. Eerder.
Eerste keer? Niet de vluggertjes, orale en anale seks … er is geen tijd!

Hoe seks te hebben: met wie en op welke tijde

3Een goede gewoonte, vooral als het de eerste keer is, is geen seks te hebben met een vreemde. En heb ook een ruw idee van wanneer het zal gebeuren. Niet naar de badkamer van een disco. Zorg voor jezelf en de andere partner door een geschikte plek te kiezen, waar je je een tijdje comfortabel kunt voelen. Bereid je voor op wat je nodig hebt, de juiste sfeer en dan ben je klaar.

Seks heeft zijn tijd. Kijk niet naar orgasme en duur, het laat je niet later ejaculeren en in feite zou ik deze ervaring kunnen beëindigen, zelfs als het niet is begonnen. Alleen het hier en nu telt tijdens geslachtsgemeenschap. Focus op elk gevoel dat je voelt, geniet ervan. Klok in de lade en telefoons uitgeschakeld.

Omdat het de eerste keer is, is het zeer waarschijnlijk dat hij zijn weerstandstijden vóór het orgasme niet kent. Ook om deze reden is het absoluut noodzakelijk om niet zonder condoom te penetreren.

Het ene account is virtuele seks voor het scherm, terwijl jij degene bent die je lichaam bestelt met masturbatie, het andere is seks met een partner.
Wees jezelf en denk niet na over hoe je het langer volhoudt: geniet van het moment. Tips voor het hebben van seks: geen snelle en anale seks hebben

Als je van plan bent het te nemen, het op de muur te gooien en het te doen, is dit niet het juiste moment als het de eerste keer is. Er zal tijd in je leven zijn als tombeur de femme. Kortom, niet als het de eerste keer is. En het is ook nutteloos om te proberen te begrijpen hoe je anale of orale seks kunt hebben: het is nog steeds te vroeg, stap voor stap.

Neem de tijd om jezelf uit te kleden en te strippen, om te kijken en geobserveerd te worden. Op deze manier vecht je ook tegen schaamte. Doe niet alsof iets dat je niet bevalt of niet leuk vindt, vertel het de ander. Waarschijnlijk was de ander ervan overtuigd dat alles goed ging. Als u het orgel niet bereikt. We hoeven ons geen zorgen te maken. En als de partner dat niet doet, probeer hem gerust te stellen en hem vriendelijk te behandelen.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here